Hoertje van Zion.

Het zal een hele domper voor haar zijn dat ze het morele gelijk niet aan haar zijde heeft. Vaderjood bovendien dus niet eens voor vol aangezien. Vandaar wellicht het opleuken van haar site met plaatsjes van vrouwen met blote overigens zeer prettig gevormde tieten. Schrijven kan ze niet. Zich overschreeuwen, het morele ongelijk van anderen re-tweten en erbij willen horen is wat ze doet. Een echte Jodin zal ze nooit zijn. Voor de aandacht en om het gebrek aan inhoud te verbloemen versiert ze haar site met de fantastische tieten van andere vrouwen. Het gaat natuurlijk over @Loorschrijft. Dat meisje met die zwarte haren die uit volle borst ontkent dat ze niet als nazi geboren is. Net als @RonnyNaftaniel die zij als substituut vaderfiguur lijkt te aanbidden beschouwt zij kritiek op Zionisme als een vorm van Jodenhaat. Te ziek voor woorden. Alsof kritiek op Christen Democratie gelijk staat aan christenhaat. Dat ze ondanks dat de feiten in het gezicht slaan vol blijft houden dat zij wél en al die anderen géén gelijk hebben, is kennelijk een onbehandelbare overdraagbare pathologische aandoening waar alle hoeren van Zion aan lijden. Zelfs als de anti-semitische crap van Zionisten leider Theodore Herzl hardop opgelezen wordt zal ze beweren dat de voorlezer Jodenhater is. De Zionisten hebben Hitler betaald. De Zionisten wilde Europa Jodenvrij ver voordat Hitler daarover begon. De Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk is door Zionisten bedacht. Geraffineerd in de hoofden en harten van onwetende gebracht opdat het leven van de gewone Jood in Europa onder druk kwam te staan. Herzl, onmiskenbaar het grote anti-semitische voorbeeld van Hitler, laat er in zijn dagboeken geen enkel misverstand over bestaan: antisemieten zijn de bondgenoten der Zionisten én er moeten strenge maatregelen genomen worden tégen vrije meningsuiting. Ook was Herzl tegen democratie en dankbaar voor slavernij. Het zijn de authentieke dagboeken en andere publicaties van Zionisten leider Theodore Herzl (tevens founding father van Israël) en de protocollen van de Zionistische congressen die lezen als de geschriften van de grootste anti-semitische beweging op aarde. Terroristisch bovendien.

4 Responses to “Hoertje van Zion.”


 • @RonnyNaftaniel
  Ronny Naftaniel
  Eind juli viel de politie de woning van Jeroen de Kreek binnen en nam o.m. computers in beslag. De Kreek geeft de 'zionisten' de schuld

  Sadisme is plezier hebben aan of genoegen beleven aan het opzettelijk pijn doen of vernederen van een andere persoon of dier. In strikte zin gaat het hier om genotsbeleving aan de macht die de 'sadist' heeft ten opzichte van haar/zijn 'slachtoffer'.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Sadisme

 • "Ik heb het helemaal gehad met deze pathologische leugenaar, deze hysterische fantast met haar Jodenobsessie en haar domme dertien-in-een-dozijn-meninkjes over Israel en de Palestijnen. Grossiert in racistische kwalificaties van Arabieren en Palestijnen, maar begint al op hoge toon over antisemitisme te krijsen als je het woord Israel verkeerd spelt. En dan dat gesnoef over haar eigen beschaafdheid. Erg beschaafd inderdaad, om te schrijven dat Palestijnen fokken als konijnen, om handenwrijvend te constateren dat Israel doet ‘waar het verdomde goed in is’, op het moment dat de IDF volledig losgaat tegen mannen, vrouwen en kinderen die als ratten in de val zitten."
  http://www.frontaalnaakt.nl/archives/loor-schrijft.html

 • Is een Selfhating Jew hetzelfde als een Holocaustontkenner?

  "Uw oproep tot betogen tegen de LJG-Amsterdam waarbij u zelfs het woord granaat niet heeft geschuwd, heeft ons gedwongen veel meer beveiliging op te roepen dan van te voren gepland. Ook de gemeentelijke politie vond een en ander serieus genoeg om in menskracht bij te dragen aan de bewaking. Wij hebben daardoor €600 meer aan bewaking moeten uitgeven dan begroot. Het zou u sieren als u de LJG-Amsterdam (materieel) schadeloos zou stellen."
  http://www.abu-pessoptimist.blogspot.com/

  abuPessoptimist Martin Hijmans
  @
  @RonnyNaftaniel @asher5 Ik moet @Jominee bijvallen. Selfhating Jews zijn Joden die met feiten komen waar veel zionisten bang voor zijn.
  9 hours ago
  http://twitter.com/#!/abuPessoptimist

 • Stelling van de dag:

  Ronny Naftaniël stalkt/bedreigt Jeroen de Kreek. Het zou Naftaniël sieren als hij De Kreek materieel schadeloos zou stellen.
  http://www.stand.nl/entertainment/journalist-alexander-bakkes-slaafje-van-cidi-directeur-ronny-naftaniel-stalkte-gretta-

Comments are currently closed.