Alles kut

Omdat u zich laat voorliegen van wieg tot graf weet u niet dat de gebiedsdelen waar het kut is op aarde groter en groter worden. In de Verenigde Staten van Amerika is er niks van de midden klasse over. Die is structureel vernietigd door de Amerikaanse politici en kapitalistische achterban. Amerika staat op de afgrond en thans reeds meer dan tweehonderd jaar aan de basis van voortgaand terrorisme, oorlogsmisdaden, massamoord, genocide en meer van dat soort ongein. Indianen vermoord. Negers gelynched. Vietnam met Agent Orange besproeid. Hitler groot gemaakt en geholpen tot hij niet meer nodig was. Na WOII Nazikopstukken geïmporteerd. Zelfde met Saddam Hussein en handlangers. Irak vernietigd. Afghanistan verwoest en nu racistisch geweld in Libië van door bondgenoot VS gesteunde NATO en rebellen die overigens ingehuurde Al Qaida strijders zijn. Niet voor te stellen dat NATO en bondgenoten inclusief VS in Libië vijanden uit Afghanistan inhuren om burgeropstand in Libië te veinzen. Dat is wel wat gebeurt. Omdat de Amerikanen en bondgenoten dat willen. U heeft daar democratisch voor gekozen, u houdt de betrokken politieke verenigingen in stand. U blijft stemmen op de VVD, CDA, SGP, CU en natuurlijk PVV en de rest. U doet er niks aan behalve de tredmolen gaande houden en u hoofd in het zand steken. In het beste geval danst u op de vulkaan. Wat niet hoeft omdat u ook op solide ondergrond dansen kan, behalve als u de politici van nu als politici blijft respecteren. Wanneer u die mensen niet ziet als de terroristen, oorlogsmisdadigers en genocidale moordenaars die het zijn, zal uw leven niet verbeteren.

De crisis wordt erger, voedsel wordt duurder, brandstof onbetaalbaar, huizen worden niks waard, werkeloosheid en armoede en honger nemen toe, geen pensioen, geen voorzieningen, spaargeld verdampt, net zoals in de VS en erger. De wereld is hard op weg naar een totale crisis waarbij er een kleine populatie puissant rijke grootgrondbezitters en hun slaven overblijven. Er zijn enkelen die van de crisis profiteren, zij zijn het die ook schuld hebben aan de crisis. Het zijn de meest begunstigden: mensen die sinds mensenheugenis generatie op generatie het ritme in de internationale en economische verhoudingen bepalen. En bepalen welk liedje u zingt. U dient het vermogen van deze enkelen waaronder de Joodse bankiers familie Rothschild die ook de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de Knesset en de VN met grote gebaren sponsort. Dat deze Joodse familie de financier is van welhaast alle oorlogen op aarde wordt u niet verteld. Dat het deze Joden en hun achterban zijn die schuld hebben aan de crisis wordt u ook niet verteld omdat dit door het CIDI bedrieglijk als antisemitisme vervolgd worden zal. Toch is het in het kader van de crisis nu relevant expliciet te maken dat het deze Joodse maffiosi zijn die de Holocaust gewild hebben en betaald hebben en dat het deze Joden zijn die Hitler geïnspireerd en betaald hebben en dat het dus Joden zijn die schuld hebben aan de genocide op de Joden en de Tweede Wereldoorlog en dat het deze Joden en hun achterban zijn die de crisis van nu veroorzaken. Het zijn ook deze Joden die de Totaal Oplossing van het Jodenvraagstuk uitgedacht hebben. Dat komt helemaal niet van Hitler. Dat is door Joden bedacht. Niet zomaar Joden, bijzondere Joden.

De aristocratische Joden. Ontwortelde elite Joden. De puissant rijke kapitalistische Joden die altijd overal persoonlijk toegang hebben en hadden tot regeringen en hoven en leiders influisteren wat ze moeten doen om gefinancierd te worden. Deze rijke Joden hebben de onder- en middenklasse der Joden in Europa gebrandofferd om de massa immigratie van alle Joden naar Palestina opgang te krijgen en aldus het Midden Oosten probleem te veroorzaken. Nadat deze Joden Engeland hadden geholpen met het winnen van de Eerste Wereldoorlog heeft de Joodse bankier lord Rothschild persoonlijk de Balfourd verklaring van de Britten overhandigd gekregen. Een Joodse bankier, een particulier, die van Engeland rechten kreeg Israël te stichten, welke bankier ten behoeve daarvan ook voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de productie van ZyclonB betaald heeft. Joden hebben de Tweede Wereldoorlog georganiseerd. Deze Joden hebben de Holocaust gewild en betaald. Deze Joden staan ook aan de basis van de shit in het Midden Oosten en zijn de eerste die verdienen aan de crisis. Deze Joodse familie en hun organisatie hoort diens ‘wiedergutmachung’ nog te voldoen, als opsteker voor bij en tijdens hun kutcrisis van nu.

1 Response to “Alles kut”


  • In the late 1940s, Walther (Walter) Rauff, an SS officer who was responsible for the murder of at least 100,000 people and was wanted by the Allies as a war criminal, was employed by the Israeli secret service. Instead of bringing him to justice it paid him for his services and helped him escape to South America. Documents of the U.S. Central Intelligence Agency (CIA) that have been released over the past several years show that the Americans were aware that Rauff's case was not exceptional.
    http://www.haaretz.com/weekend/magazine/in-the-service-of-the-jewish-state-1.216923

Comments are currently closed.