Genocide in Irak

Kan iedereen leuk lullen bij en tijdens de algemene beschouwingen over het taalgebruik van Geert Wilders, alle parlementariërs en bewindslieden sinds het eerste kabinet Balkenende benoemd en beëdigd is nemen deel aan genocide in Irak. Opzettelijk zo heeft de commandant der strijdkrachten onderhavige redactie schriftelijk laten weten. De lauwe kak in de politiek is dat de politieke apen deelnemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genociden en dat daarom de economie instort. De diepte van de negatieve spiraal zal dieper zijn dan het zwartste gat. Terug naar het stenen tijdperk met iedereen, omdat blonde geit Wilders het niet laten kan samen met de christenen en liberalen en zijn gedoogvrienden in de politiek deel te nemen aan oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide. Dat de politiek geen consequenties verbindt aan de conclusies van het rapport van de Commissie Davids houdt niet in dat er geen consequenties zijn. Strafrechtelijke consequenties voor Geert Wilders en zijn collega’s in de politiek inclusief de altijd fatsoenlijke @MirjamSterk, in kringen van onderhavige redactie ook wel ********* genoemd. ********* van Satan, in meer Bijbelse termen uitgedrukt.

1 Response to “Genocide in Irak”


  • Het ministerie van Buitenlandse Zaken laat weten dat ook Nederland bij de eerste landen hoorde die wegliepen.
    Ahmadinejad gaf in zijn felle anti-Amerikaanse speech onder meer te kennen dat “arrogante machten” er een gebruik van maken iedereen die de Holocaust in twijfel trekt, te bedreigen met militaire sancties. Ahmadinejad beschuldigde de Verenigde Staten van een rijke geschiedenis aan slavernij, het veroorzaken van twee wereldoorlogen, het gebruik van nucleaire bommen tegen “weerloze mensen” en het steunen van militaire dictators en totalitaire regimes in Aziatische, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse landen.
    http://www.nrc.nl/nieuws/2011/09/22/amerikanen-lopen-weg-bij-toespraak-ahmadinejad/?utm_campaign=Feed%3A+NrcHandelsbladVoorpagina+%28nrc.nl+-+nieuws%29&utm_source=feedburner&utm_medium=feed

    Genoemde kwesties, alsook een weggeworpen waxinelichtje of welke andere vorm van meningsuiting, raken de kern van de westerse democratie. Je geld is immers alleen veilig op de bank als je daarvan uitgaat. Niet waarom rellen kunnen uitbreken, maar waarom zij niet uitbreken is de kwestie. Het beeld wat ons wordt voorgehouden mag niet worden verstoord. Wie dat doet is een terrorist of psychopaat.

Comments are currently closed.