‘Joden’ verwoesters black nation

4 Responses to “‘Joden’ verwoesters black nation”


 • The Secret Relationship between Blacks and Jews. Vol 1 (Book)
  PDF http://www.megaupload.com/?d=YS3JWH78

  @rynex01 Jews are Edomites not whites, not Hebrew nor Israelites the true Israelites are the white european anglo-saxon race

  GENESIS 36:43- "Esau was the father of the Edomites." (JEWS)

  Romans 9:13- "As it is written, Jacob I have loved but ESAU I HAVE HATED."

  ISAIAH 34:5- "For my sword shall be bathed in heaven; Indeed IT SHALL COME DOWN ON Edom, And on THE PEOPLE OF MY CURSE, for judgement."

  Israel Seen as Paradise for Money Laundering – NY times Feb 21 2000

  Israel women trafficking soars – BBC news 24 March, 2005

  Israel – Sex Slavery Thrives – The Jewish Tribune 3-30-06

  Israel does not have a specific law against the sale of human beings. (Michael Specter, “Traffickers’ New Cargo: Naive Slavic Women,” New York Times, 11 January 1998)

  Israel: Breaking The Law Is The Rule And Not The Exception

  @rynex01

  Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves."

  — Menachem Begin – Israeli PM 1977–1983

  the heirs of 17th, 18th and 19th century jewish slave traders owe the descendants of West Africans untold billions of dollars in reparations but refuse to pay. Instead the phony "Holocaust" was employed so that the jews could steal the coveted "ultimate victim" crown from the Africans. Only around 6% of the Africans were shipped to North America while the vast majority were shipped further South where the jews controlled the entire operation from start to finish. "Holocaust" is total fraud.""

  Onderste opmerking doet mij het Noodlot van de Blanke Volken ook Bedenken > Ons Leed en hun schuld en Misdaden begraven met dat holocoustgegil van ze onder hun schulden bedreigingen arroganties en nog meer ongestrafte misdaden.

 • 2) De opmerking van menechem begin over een iron rod herinnert Mij aan Verklaringen omtrent dat de joden na de oorlog minstens 2 miljoen krankzinnige criminelen op Europa en Duitsland loslieten die de Bevolking en Kinderen afgrijzelijk mutileerden en een der Getuigenverklaringen Meldde ijzeren staven die het Geslacht van Jonge Meisjes in werden gedouwd tot die er door de Buikjes weer heen kwamen.Uiteraard overkwam dit geen enkele jood.

  Daar na hebben ze niet minder maar zelfs meer opgehitste krankzinnige criminelen van afrikaanse islamitische joodse asiatische herkomst ingevoerd onder mom naastenliefde en immigratie wat nu Wijkterrorismen genoemd wordt heel eufemistisch.

  De joden in Amerika houden de afrikanen in Europa en Amerika de wetsmonopoliehanden boven hoofden dermatig dat in Amerika al meer dan een miljoen Blanke Vrouwen verkracht zijn en elke vervolging door de joodse staat verweigerd wordt even als hier dat ook het geval is en Men geen eens met fatsoen Aangifte Kan Doen als Vrouw en Kinderen Verkracht zijn!

  Dat gaat al zo lang dat zelfs Mijn Moeder Vroeger al niet op het idee kwam naar de Politie te gaan bij misdaden en verkrachtingen en heden bij Mijn Eigen Ervaringen is dat heden nog zo en helemaal als het joden zelf betreft en hun meest directe handlangers in zaken Wijkverkrachtingen en etnische Misdrijven als de islamieten omdat die ook het best crimineel georganiseerd zijn en even als de joden -als er één Misdrijven in de familie begaat heel de familie er in betrokken is … en aflopend de morrokannen asiaten afrikanen.In die volgorde!

  Monsters bij cultuur en als je er Wat Van Zegt komen ze je slaan tót je weer edelachtbare en uwe hoogheid tegen ze chant.

  Kun Je Jé de schoolbussen Vól lagere schoolkinderen herinneren in het oranje langs het koninklijk spoor op prinsjes dag mét vlaggetjes in handjes zwaaien ? …óp commando van de joodse mannelijke en vrouwelijke begeleiders gebruikelijk joodse schooldirecteuren en joodse jufrouwen..Stúk vóor Stúk Misbruikt verkracht om dat devoot te doen!

  Sja´Farrakhan 400 jaár door de joden verhandeld ..Dán weet die niet dát de Blanke Volken al MINSTENS 8000 Jáár Door de joden ÈN afrikanen ÈN asiaten verhandeld en versleept wérden Èn wórden.ÉN afrikanen nog langer door de joden waar de asiaat cq jood ten slotte 7000 eerder aan Land kwam dan bij Ons met het terugtrekken van de ijstijd.

  Máár DÀT er Bésef begint te Komen wie ze werkelijk versleept en verslaafd heeft is een Vooruitgang en zullen ze Zeker niet op joods gedreven schooltjes geleerd hebben waar de Identiteitsvervalsingen valse beschuldigingen Leugens en haatzaaipartijen en pedofielen homofielen en antisemieten én incestgebral Ons als Peutertjes al om de Oortjes vlogen ván die jood en jodin met dé bijbel en wetboek onder de armpjes!

  NÙ Moéten Alleen WIJ Nog Leren DÀT We versleept waren en worden en wie dat deden en doen! DÀT WE Slachtoffervolk Wáren Èn ZIJN En NOOIT Dadervolk gewéést ZIJN!GÈÈN Schijn van Kans Vóor Òók !

 • Doet Me Denken aan hoé ze Ons onder dé Misdaadduim houden inzake hun holocoustfraudes.

  ""WHY WE REPUBLISH THIS PRECIOUS BOOK
  This book has been published fifteen years ago in the United States, at a
  time when the Black Movement was reaching a new phase in the century-old
  struggle for freedom. It created a huge scandal and all the resources of the Zionist
  lobby were directed against this book, to destroy it in order to keep the Afro-
  Americans under the traditional yoke of submissiveness to the interest of the
  Jewish community, a situation which had become obvious to all in the US.""

  The Secret Relationship between Blacks and Jews. Vol 1 (Book)
  PDF http://www.megaupload.com/?d=YS3JWH78

 • Hidden History – Muslim pirates from North Africa terrorize Europe for centuries up till 1800; Over one million Europeans enslaved

  http://thy-weapon-of-war.blogspot.com/2008/11/hidden-history-muslim-pirates-from.html

  En dit is nog maar een druppeltje op de gloeiende plaat van millenia lang Blanke slaven verslepen naar hun Goddeloze bordelen en nesten.

Comments are currently closed.