Zionisten hoofdschuldig Holocaust

De conclusie dat de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust een exclusief Duits project was is voorbarig. Ook andere conclusies zijn voorbarig. Zoals de biochemische werking van ZyclonB, het aantal Joodse slachtoffers en de betrokkenheid van trans-Atlantische bondgenoten. Het waren in de eerste plaats de Zionisten die Europa vrije van Joden wilde. De eerste echte grote Zionist was Theodore Herzl die als eerste in het openbaar in nota bene the Jewisch Chronical begon over de Endlösung der Judefrage. Hij schreef zijn eerste tekst in het Engels want het veelgelezen the Jewisch Chronical is Englands oudste Joodse tijdschrift. Wie de dagboeken van Theodore Herzl leest kan niet anders concluderen dan dat hij de bedenker van de totaal oplossing van het Jodenvraagstuk is. Zijn taalgebruik is minder verhullend dan dat van Hitler die het nooit over de industriële vernietiging van de Joden heeft terwijl hij dit volgens de Zionisten wel bedoeld.

Theodore Herzl maakt expliciet dat antisemieten de bondgenoten van het Zionisme zijn. Dat is de grondhouding van het Zionisme laat Herzl keer op keer nadrukkelijk in zijn dagboeken blijken. Herzl meent ook dat geaccrediteerde antisemieten nodig zijn voor de controle van de massa. En dat er vooral méér antisemitisme moet zijn omdat anders het Zionistische doel van de kolonisatie van Palestina niet bereikt wordt. Studie naar de oorsprong van de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust begint bij Theodore Herzl. Wie Mein Kampf samen met de dagboeken van Theodore Herzl leest weet door wie Hitler geïnspireerd is. Indien daarbij ook nog eens de authentieke verslagen van ‘Sydney Warburg‘ gelezen worden is bekend dat de Federal Reserve Banken, de Jonge Rockefeller en een Nederlands olie belang (Henri Deterding, hoofd van de Royal Dutch Shell – “Shell helpt” weet u wel?) Hitler met tientallen miljoenen tegelijk gesponsord hebben.

Hitler kon op enig moment op onverklaarbare wijze over bakken geld beschikken. Dat heeft hij van de beroemde FED en Rockefeller en dat oliebelang (shell) gekregen. Naar hem gebracht door Sydney Warburg als middle man die daar een boekje over geschreven heeft wat direct uit de handel is genomen en daarna is Sydney in de oorlog geëxecuteerd. De verslagen van Sydney Warburg zijn authentiek. Net als de betrokkenheid van de familie Bush. Hitler is door de Amerikanen betaald en gemanaged. Hitler en zijn Nationaal Socialisten zijn een Zionistisch-Amerikaans project: Ein Nazi farth Nach Palestina. De Zionisten hebben dermate diepgaand met de Nationaal Socialisten gecollaboreerd dat zij de opdrachtgevers en financiers zijn. De vergeten daders van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust: de FED, Rockefeller, Rothschild, Bush, Ford, the Jewisch Society aka the Jewisch State aka Judea aka Israël. Dat waren de grote Nazi’s op de achtergrond net zoals nu in de VS en NL de politici vazallen van deze misdadigers zijn.

4 Responses to “Zionisten hoofdschuldig Holocaust”


 • Treife onbestaanbare lampenkap mag wat anderen niet mogen:

  LoorSchrijft Loor
  Even een in zijn reuzel vastgedraaide tosti ham/ham uit mijn andere vriendennetwerk gekiept. Type in t verze… (cont) deck.ly/~BnTaL

  Wegens de lucratieve orgaanhandel zijn lampenkap en jodenvetzeepje naar het rijk der fabelen verwezen. Yad Vashem beweert dat de aanvoer van grondstoffen te gering was om industriële productie mogelijk te maken.

 • CIDI-medewerker en PVV-er Wim Kortenoeven heeft geen enkele moeite met de volgende uitspraak:

  Ariël Bruéns: "Het geeft mij het gevoel dat een shoah misschien minder onvermijdelijk is. Althans, voor zover we het hebben over een holocaust en genocide op onschuldige mensen. Beter bekend als Joden en niet-moslims. En dat is een vooruitgang van tenminste 1000% in vergelijking met de situatie van de jaren '30 van de vorige eeuw."

  Wat is erger: Holocaustontkenning of oproepen tot een holocaust?

 • Hier een Seismogram van een mogelijk ondergrondse atoomexplosie wat toch verschilt van de WTC Bevingsgegevens.

  http://www.pakalertpress.com/2011/09/25/scientists-confirm-fulfords-story-of-nuclear-attack-on-washingtons-underground-sanctuary/

  @Lucas …Wat dacht je ván al 70 jaar gillen dat men geholocoust en vervolgd wordt terwijl ze zelf enig holocouster vervolger ÉN Holocoustontkenner zijn?

  Net weer zo een holocouster rabijn yidzak rabin de joodse bevolking opgeroepen Onze Babies en Kinderen te vermoorden co auteur van the king´s torah.

  Alleen dáár van hebben We al 90.000 stuks op staatssubsidies in Nederland > overkill!
  9000 islamitische versies ook … Òók op staatssubsidies.Dé Wijkterrorismen heroinehandels Kinder prostituties geweld en statistieken zijn er naar!

 • Dit past toch ook wel parallel aan herzl´s ophitsingen en terrorismen.http://sixmillionmyth.blogspot.com/p/six-million-myth.html

  Mede dat de zo genaamde hulp aan de derdewereldlanden ook volkomen in joodse mafiahanden is en een zelfde aanpak vertoond.

  Het is zelfs gebleken dat het wnf wereldnatuurfonds van prins bernard als terreurorganisatie in afrika gebruikt is om daar de boel te terroriseren cq over te nemen en oa terroristen cq militanten op te leiden in wnf gebieden.

  Ook de drie miljoen biafranen van de eerste op tv vertoonde hongersnood ruim 45 jaar geleden al waren in werkelijkheid weg gejaagde Nigeriaaanse Burgers die de rothchild rockefeller BP oliebelangen in de weg stonden in Nigeria.

  De hulpgelden waren nog niet ontvangen én de kamera´s werden weg gedraaid -Resultaat > Alle drie miljoen Skeletten van de Vluchtelingen liggen in exact nog dé zelfde Woestijn als waar Ze heen gejaagd waren.

  In Somalie is op moment ook zo iets gaande > Ons voorschotelen er zij hongersnood …máár dát ze zelf de Samenleving daar aan het ontwrichten zijn met take over´s oorlog en aanvallen is wijselijk buiten Beeld gehouden.

  ´K bedoél Àllerzwaarst Criminele bronpsychopaten áls boegbeeld van menselijkheid en moraal áls leiders in hulporgs in regeringen partijen banken media en besturen …áls Jé doktór?

  Nu Weten We in Elke Geval wát vóór wéreld Dát dan wordt!

  O.a. één waar ze via misbruik wettelijke macht en staatsmiddelen zelfs monopolies op Creches en scholen voor eigen misbruik van massas Kinderen belegd hebben.De kalbfleischmonopolies!

  Staan zelfs bij Mama´s Kut al te wachten met hun stijve pikken dát Je Geboren wordt zo dát ze dé éérste kunnen z(w)ijn! ( Wat Mij dus gebeurde)

  Maar já mét georganiseerde geesteszieken áls o.a een rabijn yidzak rabin kunnen hele Volken gék en even ziék en moordlustig gemaakt worden!

Comments are currently closed.