De verbasterde Joden

De Nazi's dusEr zijn twee hoofdgroepen Joden te onderscheiden op aarde. Aan de ene kant de ethische Joden. Aan de andere kant de verbasterde Joden. De groep der verbasterde Joden is het grootst. Negentig procent van alle Joden zijn verbasterde Joden. In ieder geval de meeste Joden in Israel en de Verenigde Staten van Amerika zijn verbasterde Joden. De verbasterde Joden zijn geworteld in Litouwse, Russische, Hongaarse, Poolse, Oekraïense of Roemeense grond. De echte Joden zijn geworteld in Irak. Echte Joden leven volgens een traditie die vijfduizend zevenhonderd en twee en zeventig jaar oud is.

De traditie der verbasterde Joden is om uit opportunistisch oogpunt sinds zeven honderd veertig jaar na christus collectief bekeerd te zijn, de taal van het Jodendom verbasterd te gebruiken en dat Jiddisch te noemen wat voor Joden de taal der Ashkenazi kortweg Nazi is. Taal der Oost Europese behekste Joden. Heeft niks met de taal van het Jodendom te maken. Net zo min als de zespuntige Davidster een Joods teken is. Als er iets Nazi-symbolen zijn is dat de zespuntige Davidster en de vlag van Israël. Het hakenkruis is het oorspronkelijke teken van de verbasterde Joden.

Al dat wat Jiddishkeit met zich meebrengt is van Ashkenazi en komt vanzelfsprekend van Nazistische bodem. De Joden die overigens niet industrieel vergast zijn in Auschwitz weten dit en protesteren tegen alles wat met Zionisme te maken heeft. Wat Micha Kat van klokkenluideronline kwijlt met zijn Holohoax is waarachtig. Conservatieve bronnen gaan er ook van uit dat de vergassingen in Auschwitz het stadium van de experimenten niet gepasseerd zijn geweest. Bovendien waren de gaskamers in de eerste plaats bedoeld voor het vergassen van Russen en moesten de verbasterde Joden via Auschwitz ter kolonisatie uitgezet worden in Rusland.

Hitler stuurde betaald en geïnspireerd door de Zionisten de ‘Ostjuden’ die na WOI massaal Europa waren ingestroomd terug naar het Oosten en vergunde de Zionisten de immigranten voor de kolonisatie van Palestina wat door de Nazi-kopstukken als een eerste klas ‘Nazi Fahrt Nach Palestina’ gezien werd. De Joden met hun holocaust syndroom zijn waarachtig getraumatiseerd door de genocide van de eigen aristocraten op de onderklasse der mensheid als middel om Israël te koloniseren. Allemaal betaald door de familie Rothschild en Rockefeller en gemanaged door de familie Bush. En géén Jood op aarde die daar wat van zegt. Wat zacht gezegd een beetje bizar is.

Israël is per se geen Joodse staat. Israël heeft alles gemeen met de Nazi’s. Er is niks Joods aan Israël Joden bestaan er amper in Israël, het zijn allemaal Nazi’s. Ook de Joden in Amerika zijn Nazi’s. De intellectuele Nazi’s. De betalende Nazi’s. Breivik is hun ridder, van een speciale orde. Breivik is net als Eichmann een echte Zionist. Omdat de propaganda Nazi van het CIDI zich in het openbaar anders manifesteren dan ze in het echt zijn weet niemand wat een Zionist echt is. Het zijn de verbasterde Joden die slechts een te verwaarlozen klein deel niet weten kunnen dat ze genetisch meer verwant zijn met de Nazi’s en Attila de Hun dan met Izaäk, Jakob of Mozes.

De Tweede Wereldoorlog begint te Basel bij en tijdens het eerste Zionistische Congres eind augustus 1897, waar de eerste concrete voorbereidingshandelingen gepleegd zijn die causaal geleid hebben tot het voortduren van de eerste wereldoorlog, de tweede wereldoorlog, en de holocaust die er dus niet geweest is, en de terroristische kolonisatie van Palestina en voorts verder ook elke harmonie verstorende activiteit van die ketterse liegende bende verbasterde flut Joden uit Oost Europa.

Dat de holocaust niet heeft plaats gevonden heeft niet kunnen voorkomen dat naast de zevenenzestig miljoen gewone mensen ook echte en verbasterde Joden vermoord zijn bij en tijdens de tweede wereldoorlog. Bij elkaar tussen de één komma zeven en drie komma drie miljoen. Veelal gruwelijk afgemaakt of anderszins beestachtig aan het eind gekomen. Al dan niet in door verbasterde Joden gefinancierde concentratiekampen. Het Jiddisch janken over de tweede wereldoorlog van de verbasterde flut Joden is vals en gemeen. Het is janken over leed wat niet heeft plaatsgevonden en wordt misbruikt als vergoelijking van eigen misdaden tegen de menselijkheid. Misselijkheid ten top van die Zionisten. Het heeft tot zeventig jaar na de holocaust geduurd voordat zichtbaar werd wie de bouwers van Auschwitz waren, en wie er betaald heeft.

De Zionisten waren de opdrachtgevers van de grootste misdaden tegen de menselijkheid: de tweede wereldoorlog. Verbasterde Joden die gefinancierd en gemanipuleerd hebben als volleerde bankiers en entrepreneurs, elke jeugdpuist als antisemitisme ziend. Diezelfde Zionisten organiseren nu in vereniging met de Christenheid Armageddon met hen allen in het midden oosten omdat zij geloven dat zij daarmee wereldmacht verkrijgen zullen. De agenda daarbij is de testamentische van de Eind Tijd en de bijpassende ondergang waaruit geen verlossing is.

2 Responses to “De verbasterde Joden”


  • Daar zal Geert Wilders zich van rot schrikken of niet, of speelt hij de onnozele zionist. Met andere woorden ook voor hem moeten wij oppassen, omdat hij een wolf is in schaapskleren. Veel beloven en weinig geven doet de gekken in vreugde leven en daar begint het wel op te lijken met zijn manier van politiek voeren. Is dit het zelfde foefje wat Bolkenstein ook heeft uitgehaald om zoveel stemmen te winnen en als er gehandeld moet worden is meneer niet thuis. Kort gezegd allemaal oplichters bij het aantreden op het bordes!

  • @KK nog zo een politiek manipulatiebeest is de hypotheekrenteaftrek.te veel rente berekenen en laten betalen wat men elke maand in voorschotten terugkrijgt en dan via media manipuleren op wie men stemt door bang te maken dat er een die teruggave van het te veel betaalde eigen geld wil afnemen en zo kunnen ze dan naar toe of van partijen wég manipuleren.doen ze al decennia.kost ook nog eens heel veel aan overheidspersoneel en middelen en brengt per saldo op zich niemand iets op dan de manipulatoren wat vals verkregen stemmen.ook zo een bolkesteinwapentje.

Comments are currently closed.