Onderzoek, onderzoek, onderzoek

Het was een zwoele zomeravond op de eerste woensdag in November toen bij en tijdens de derde Avond van de Polemiek de moord op polemist Theo van Gogh in de Balie herdacht werd. Een goede polemiek doet pijn, aldus Theodore Holman gezicht van het Parool en old school racist die niet uit de kast durft te komen. Onderzoek wijst uit dat optredend polemist en tot onderzoek oproepende Martin Bosma van de PVV deelneemt aan evidente oorlogsmisdaden, terrorisme, genocide en een ordinaire mede door arabist Hans Jansen ondersteunde kruisvaart tegen de Islam, en dat racist Theodore Holman daar als prominent polemist die weet hoe hij zich heeft te gedragen op het podium tot op heden niks over zegt. De heer professor mr, eh mevrouw professor dr.mr. Ties Prakken was er ook en had het polemisch over anti-recht. Ze heeft meer gelijk dan in welke ergste nachtmerrie dan ook. Dat niemand weet dat bij Ties Prakken een steekwapen aka nagelschaar is weggenomen bij en tijdens de zaak Wilders is omdat niemand van de journalisten onderzoek doet. Hij die vuistdiep in de kont van oorlogsmisdadigers zit net als zijn collega en prominent oorlogscorrespondent en voorzitter van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden Arnold Karskens was er ook. Kustaw Bessems. De Joodse persparasiet die er niet voor uit durft te komen dat Zionisten tot de keerzijde van de Nazimedaille behoren. Over iedereen kan en mag alles gezegd worden. Moslims bashen is volksvermaak nummer één. Alleen over Joden moet iedereen de mond houden anders oordeelt Ronny Naftaniel dat er antisemitisme is.

Onderzoek wijst uit dat het stemgeluid van Bert Brussen niet om aan te horen is ook al lijkt hij logopedie gehad te hebben of althans zijn best te doen. Dat Bert Brussen waarachtig niet schrijven kan is iedereen genoegzaam bekend. Theo van Gogh heeft zijn moord uitgelokt. Theo van Gogh was een rat. Een racistisch varken wat te beroerd was om in te zien dat de Jihad gerechtvaardigde zelfverdediging is tegen oorlogsmisdadig en terroristisch en zelfs genocidaal geweld van de imperialistische christenheid en die bende hufters wat zich Zionisten noemt. Over iedereen kan en mag alles gezegd worden, behalve over de Joden. Vooral wanneer de waarheid over hen wordt opgedist is het hommeles. Al sinds de collectieve bekering twaalfhonderd één en zeventig jaar gelden zijn de Ashkenazi een probleem voor de veiligheid van welk land waarin zij verblijven. Let u bij het Joodse woord “Ashkenazi” voor “Europese nepjoden die zich niet weten te gedragen” ook op de letters “nazi” aan het eind van het woord waarvan ze een afkorting zijn.

Het volk der Europese nepjoden lijdt aan een collectieve psychose, of andere ideologische ziekte waar vooral deze fakies last van hebben. Etnische Joden komen uit Irak en zijn genetisch gelijk of althans soortgelijk aan de arabieren. Ashkenazi zijn geworteld in Khazarie ergens in Zuid Rusland en een tak van de Jafetiaanse wortels van Noach. Het is niet moeilijk te begrijpen dat Hitler hoewel een ras dictator en niet te genieten, minder antisemitisch was dan gepropageerd. Onderzoek wijst uit dat Hitler geplugd is door Zionisten en Amerikanen en dat Auschwitz het project was van een consortium van SS en Zionisten. Zionisten en Amerikanen waren de producers van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust en de Shoa en de leugens over de zes miljoen vergaste joden.

Onderzoek wijst uit dat er strikt genomen bijna geen Joden vergast zijn. Daarvan waren er óók voor de oorlog niet meer dan een miljoen. Strak in de Joodse traditie gezien. Onderzoek wijst uit dat in het oog van de meer dan vijfduizend zevenhonderd zeventig jaar oude in Irak gewortelde Joodse traditie de Ashkenazi’s aka stam der Europese Nepjoden het eigen volk eerst hebben vergast als middel om Palestina imperialistisch te koloniseren. Dat doet zeer, ook polemisch.

0 Responses to “Onderzoek, onderzoek, onderzoek”


Comments are currently closed.