Anti-Semitisme = zelfverdediging

Anti-Semitisme = Anti-Nazisme In zijn artikel ‘A Solution of the Jewish Question‘ voor the Jewish Chronicle van 17 januari 1897 stelde Theodore Herzl -Jood en dé oprichter van de Zionistische Wereldbeweging én ‘founding father’ van Israël- anti-Semitisme gelijk aan gerechtvaardigde zelfverdediging. In dat artikel stelde Herzl ook dat hij het anti-Semitisme begreep, dus hij zal het wel weten. De grote Joodse wetenschapper Albert Einstein oordeelde ook dat anti-Semitisme de door Joden veroorzaakte antagonistische reactie in een niet-Joodse omgeving is. Bij en tijdens het eerste Zionistische Congres te Basel augustus 1897 kwalificeerde Max Nordau de tweede man na Herzl Joden als een volk van vervloekte bedelaars, werd geschetst dat de Joden het nergens beter hadden dan in Europa en werden de algemene mensenrechten namens alle Joden afgewezen omdat ze niet uit broederlijkheid voor de Joden waren ingevoerd. Herzl propageerde voorts dat het essentieel was dat Joods lijden erger werd omdat dit hem zou helpen bij het realiseren van de doelstellingen van de Zionistische Wereldbeweging: kolonisatie van Palestina.

Ook vond Herzl zijn eigen ideeën anti-Semitisme te veroorzaken om zo Joodse rijkdommen te liquideren, excellent. Herzl was nogal verrukt van zichzelf. Het Zionistische opper-rukkertje. Herzl begreep dat hij en zijn Zionistische organisatie voor het versterken verscherpen en/of verzwaren van vervolging en onderdrukking van Joden, hulp zouden krijgen van anti-Semieten. Herzl zag de anti-Semieten als de beste vriend van de Zionisten. In zijn dagboeken en andere geschriften verklaarde Herzl voorts dat hij dankbaar was voor slavernij, tegen democratie, een strenge beperkingen van vrije meningsuiting wilde en het nodig vond dat Joden op elkaar schoten. Uiteindelijk hebben de Rothschild Zionisten (zij die ook het gebouw van de Knesset betaald hebben) in 1929 Adolf Hitler met tientallen miljoenen gefinancierd en de SS begeleid bij de bouw van Auschwitz, en na de oorlog iedereen voorgelogen dat de Moffen zes miljoen Joden hebben vergast. De Zionisten zijn de Nazi’s. Het veroorzaken van anti-Semitisme is de basis van hun politiek. De grote Joodse leider Herzl tegenspreken is natuurlijk kolderiek, ‘not done’, dat doe je niet. Dus: anti-Semitisme is gerechtvaardigde zelfverdediging en Ronny Naftaniel kan strafvervolging tegemoet zien. De Nazi-handboeken zijn door Zionisten geschreven.

1 Response to “Anti-Semitisme = zelfverdediging”


  • Ah einstein de grote zionismebehartiger van de twintiger jaren is net aan Flinters vanwege zijn Onware theorien.
    http://tinyurl.com/8xoujns

    Antisemitisme – heel fijn voor de global elite om een joods volk en Andere Volken Ook bang en geisoleerd te houden daar mee ze gemakkelijker over Aarde te jagen zijn.Polariserend Ook in vijandschappen Angsten en haat.
    Antisemitismen daar mee We exact doen dus wát die al millenia in Volksmennerijen geslepen elite wil?

Comments are currently closed.