De domme Joden

Tsja - wél tieten Misschien is het omdat het geloof Jodendom heet dat er zo veel domme Joden in Nederland zijn. Zo iemand als @loorschrijft bijvoorbeeld. Het meest hooghartige meisje op Twitter wat niet eens een echte Jodin is omdat ze alleen van vaderskant Jood is -twitterde ze ooit zelf- denkt alles te weten over Joden en handhaaft zelfingenomen de meest bizarre anti-Joodse leugens die er over Joden verteld worden. Een heuse wanabe J.A.P. Blijkens haar incontinente getwitter weet zij kennelijk heul zeker dat alles wat er over Joden wordt voorgelogen in het onderwijs waar is. Het kan niet anders in haar ogen dan dat de Moffen zes miljoen Joden vergast hebben uit pure haat tegen Joden, en iedereen die kritiek heeft op Joden of Israël of Zionisten is een anti-Semiet aldus @Loorschrijft. Boeken lezen doet ze niet, althans niet de boeken waarin de feiten klip en klaar beschreven staan. Bijvoorbeeld de dagboeken van Theodore Herzl -de founding father van Israël- waaruit onloochenbaar blijkt dat die psychopaat op geraffineerde wijze met zijn Zionistische leerstellingen Europa en de Joden naar de ondergang heeft gebracht. Of de teksten waarvan de betalende sleutelrol van de Rothschild Zionisten spat, of de symbiotische relatie tussen de Zionisten en de SS. Bij @loorschrijft dringt het niet tot haar half-Joodse hersencellen door dat Ashkenazi en Nazi aan elkaar verwante woorden zijn, ook wel synoniemen of verbasteringen genoemd.

Dat de Nazi’s de Nazi’s genoemd zijn is niet omdat dit een logische afkorting is van Nationalsozialismus. Dat is het namelijk niet. Nazi’s worden Nazi’s genoemd omdat de Nazi’s door de Ashkenazi betaald, geïnspireerd en aangezet zijn. Dat blijkt allemaal uit de authentieke geschriften die @loorschrijft nooit leest. Eigenlijk weet @loorschrijft heulemaal niks van het Jodendom, en dat is best dom als halfbakken Jodin in de grote boze wereld waarin achter elke boom een anti-Semiet schuilt. Ze weet bijvoorbeeld niet dat Joden en Zionisme onverenigbare grootheden zijn. Ze weet niet dat Ashkenazische Joden en Sefardische Joden hele andere wortels bezitten. Dat er feitelijk twéé Joodse rassen zijn. Het Joodse ras der Nazi’s en het Joodse ras der Israëlieten en dat de meeste mensen op aarde die zeggen Jood te zijn -rond de negentig procent- géén nakomeling zijn van de Israëlieten die twee duizend jaar geleden op last van G-d Jehova Palestina verlaten hebben. Ook weet @loorschrijft niet dat veul Palestijnen meer Joodse roots bezitten dan @loorschrijft, dus dat de Palestijnen eigenlijk Joden zijn die nu door de Ashkenazi -de Nazi dus- ouderwets geholocaust worden. Zielig zo veel domheid onder de Nederlandse Joden, weten ze zeven en zestig jaar na de Tweede Wereldoorlog nog steeds niet door wie ze feitelijk naar de concentratiekampen gedragen zijn en uit welke hoek de volgende Shoa te verwachten is.

5 Responses to “De domme Joden”


Comments are currently closed.