Jaarlijkse HOLOHOAX herdenking

Sta je dan met de goede bedoelingen Vrijdag 27 januari is de jaarlijkse herdenking van Auschwitz en de Holocaust. Onderzoek wijst uit dat één op de vijf jonge Duitsers niet weten dat Auschwitz een concentratie- en vernietigingskamp van de Nazi’s was. Voorts weet vrijwel niemand dat de Nazi’s en Zionisten symbiotisch verknocht en aan elkaar verwant zijn. Van de 1002 ondervraagden deze maand kent 21 procent van de jongeren onder de 30 jaar Auschwitz niet. Waarom zouden ze ook? Auschwitz was opgezet als agrarisch modelkamp van Zionisten voor Joden. Om Joden het door de Duitsers bezette Rusland te laten koloniseren en om als slaven te werken voor het bedrijf van de Joodse Bankiers Familie Rothschild. Auschwitz is gebouwd door een consortium van de SS en vertegenwoordigers van dat bedrijf van de Joodse Bankiers Familie Rothschild wat ook het beruchte Zyclon-B leverde.

Ook heeft deze familie via een ander bedrijf Adolf Hitler en dus zijn SS betaald in 1929. Tientallen miljoenen heeft het aan de leider van de NSDAP gegeven om desnoods een gewelddadige revolutie in Europa te beginnen. Het plan om de Joden het leven zuur te maken komt uit de fantasie van Zionisten. Het is bedacht door Zionist Theodore Herzl die zijn plan de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk noemde. Er was geen of althans onvoldoende antisemitisme in Europa in 1897 om de Zionisten van voldoende verse emigranten te voorzien voor de Kolonisatie van Palestina. Dus besloot Herzl dat het een goed idee was om antisemitisme te veroorzaken zodat Joodse Rijkdommen geliquideerd konden worden. Herzl heeft zijn ideeën en plannen en fantasieën allemaal opgeschreven, dus de feiten zijn voor iedereen te kennen. Ook voor Ronny Naftaniel van het CIDI die een aangifte aan de broek heeft in verband met Holocaustfraude: het willens en wetens liegen over de aard en de omvang van de Holocaust.

1 Response to “Jaarlijkse HOLOHOAX herdenking”


  • Ja Verschrikkelijk terwijl er Niemand Meer IS Die niet zou Weten HOE Het Werkelijk Zit incluis geheel de overheid en wetgevers.Die Hebben Bewezen Alle Data en Bevindingen in handen.Die Zouden Nu Dus eigenlijk Moeten Ingrijpen Wegens Grootschalig bedrog oplichting en Fraudes en subsidiefraudes die er mee af getroggeld worden … laat staan al dat Rassenhaat en Zinloos geweld zaaien dat ze er mee doén én in stand houden.

    5 Mei Kan Ook af geschaft WANT DAT Was Niet Dé Dag van Onze Bevrijding maar de Gevangenname in een Veel Ergere HEL Ván Perverse Criminelen.

Comments are currently closed.