Joden zijn schuldig

Zionistische Joden zijn schuldig Laat het nog een keer gezegd zijn: Zionistische Joden zijn schuldig aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust die uiteindelijk minder Joodse slachtoffers heeft geëist dan de Joden willen dat geloofd wordt. De kapitalisten onder de Ashkenazische Joden hebben het hele concept van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk bedacht, de Moffen betaald om het uit te voeren en symbiotisch in vereniging met de SS het concentratiekamp Auschwitz gebouwd en er aan verdiend. Ook leverde zij het beruchte Zyclon-B en Buna voor de Duitse oorlogsindustrie. Doel was bezit over Palestina om daar verder de Joden gekoloniseerd te houden. De Rothschild Zionisten zijn hun slavendrijver. De historische feiten hierover spatten uit de archieven die van over de hele wereld toegankelijk zijn geworden, mede dankzij Google die oude boeken en kranten archieven tot ver terug in de negentiende eeuw on-line heeft gezet. Meer in het bijzonder blijken deze feiten uit de geschriften van de Zionisten. Het is niet anders. Kapitalistische Joden hebben het Joodse proletariaat gebrandofferd als kabbalistische smoes om Palestina in bezit te nemen. De grote Joodse leider Herzl beschrijft zelf in zijn vijfduizend pagina’s tellende dagboeken hoe Joden de wereld naar de ondergang brengen kunnen om de zin te krijgen.

Daarbij werd niks geschuwd. Joden moesten op elkaar schieten van Herzl, bijvoorbeeld. Herzl wilde samenwerken met anti-semieten voor de controle van de massa en Herzl wilde meer anti-semitisme omdat dit hem verse emigranten leverde. Dat de Joden van nu -RonnyNaftaniel, Lody van der Kamp, Hoerschrijft en al die anderen- wegkijken van deze feiten en de eigen Joodse literatuur hierover negeren is te hufterig voor woorden. Wel wordt er op Wilhelmina gebashed omdat zij het Horst-Wessel-lied heeft laten spelen bij het huwelijk van Bernhard, terwijl de schuld van de Zionistische Joden aan WOII met de mantel der liefde bedekt wordt. Het geonaneer van Joden in verband met de eigen moraliteit is misselijk. De Zionistische Joden hebben de Joden naar de kampen gedragen. De Zionistische Joden hebben Hitler betaald. De Zionistische Joden wilde anti-semitisme, zij zwelgen daarin en verlustigen zich er aan. Misselijke lui die wegens hun voortgaande liegen en bedriegen en misleiden en steun aan het terroristische Zionisme in de gevangenis horen.

3 Responses to “Joden zijn schuldig”


 • Wat zou de pers van onze grote broer schrijven?

  “Naftaniel is het Hebreeuwse woord voor klootzak”
  http://www.counterpunch.org/2012/01/04/santorum-thats-latin-for-asshole

  Remember there was no Jewish state.” What existed was a Mandate Government under the control of the United Kingdom that governed this area beginning in 1922 through the authority of the League of Nations following the demise of the Ottoman Empire and later under the continued authority of the United Nations.“

  Countering official Zionist historiography, Sand questions whether the Jewish People ever existed as a national group with a common origin in the Land of Israel/Palestine. He concludes that the Jews should be seen as a religious community comprising a mishmash of individuals and groups that had converted to the ancient monotheistic religion but do not have any historical right to establish an independent Jewish state in the Holy Land. In short, the Jewish People, according to Sand, are not really a “people” in the sense of having a common ethnic origin and national heritage. They certainly do not have a political claim over the territory that today constitutes Israel and the occupied Palestinian territories, including Jerusalem.”
  http://www.counterpunch.org/2012/01/04/gingrich-and-the-palestinian-identity

 • But these concerns must be balanced by the important leveling of the playing field offered by the Internet, says Lori Brown, an associate professor of sociology and criminology at Meredith College in Raleigh, N.C.

  “He has a much larger microphone than the average citizen, and this is a way to have a big microphone to respond to him,” she says. “This is a political action by people offended to a political statement, and all politicians should be aware now that the public has tools like these to protest.”
  http://www.csmonitor.com/USA/Elections/Vox-News/2012/0107/Rick-Santorum-and-his-Google-problem-Are-digital-dirty-tricks-here-to-stay/(page)/2

 • Henk Bovekerk, student aan de Universiteit van Tilburg, heeft voor zijn scriptie waarin hij onderzocht of de PVV fascistisch is, een tien gekregen. In zijn thesis komt Bovekerk tot de conclusie dat Nederland te maken heeft met een fascistische partij in een gevorderd stadium.

  Het populisme van Wilders zou vergelijkbaar zijn met de begindagen van het fascisme in de jaren dertig van de vorige eeuw zo stelt Riemen in het boek dat door Bovekerk gebruikt is. ‘De politisering van de rancuneuze massamens, die geen geestelijke waarden erkent’, zou hierbij de definitie van fascisme zijn. Omdat de huidige regering met de PVV regeert, zouden alle leden van het kabinet fascistisch zijn, zo stelt Riemen.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2012/01/tien_voor_scriptie_over_fascis.html

Comments are currently closed.