Mokum Jodenstad. Ajax Jodenclub

AJAX! Amsterdam heet niet voor de kat z’n kut Mokum. Natuurlijk is Amsterdam de Jodenstad en Ajax de Jodenclub. Al meer dan zeshonderd jaar wonen Joden in Amsterdam. En met de prominente Van Praagjes als oud-voorzitter van de club en de Barendjes als Ajax-fan, kan niemand ontkennen dat Ajax doordrenkt is met Joodsbloed. Wie rond 1600 als Joden wilde leven kwam naar Amsterdam. Had te maken met de door christenen verzorgde inquisitie. Met 10.000 Joden had Amsterdam rond 1700 de grootste Joodse gemeenschap in West-Europa. Eens was Amsterdam een centrum van Joods leven. Dat is nog terug te vinden in de naam Mokum. Dat is door Joden als koosnaam aan Amsterdam gegeven omdat zij zich in Amsterdam veilig en thuis voelden. Ongeveer de helft van alle Nederlandse Joden heeft door de eeuwen heen in Amsterdam gewoond. De invloed van Joods leven in Amsterdam is tot op de dag van vandaag merkbaar, al was het maar door die Jodenclub. Aan het vredige leven der Joden in Amsterdam kwam abrupt een eind toen de Zionisten opwacht deden en propageerde dat Joden een ras waren die alleen in een eigen staat Israël veilig zijn konden. De Zionisten financierde Adolf Hitler, bouwde samen met de SS het concentratiekamp Auschwitz en richtte de Joodsche Raad in die in vereniging met de bezetter verzorgde dat in korte tijd hondertienduizend Joden uit Nederland gedeporteerd werden. De Hollandsche Schouwburg van de Jodenstad speelde een macabere sleutelrol in dit theater. In de film Süskind wordt verteld hoe professor Johan Van Hulst ongeveer duizend Joden redt van de door Zionisten betaalde en geïnspireerde knoet van de Nazi’s.

Dat Ronny Naftaniel van het CIDI en ook journalist Hans Knoop, die oorlogsmisdadiger Menten opgespoord heeft, zich verzetten tegen het gebruik van de hashtag #JodenGaanEraan en in het algemeen niet willen dat Amsterdam Jodenstad genoemd wordt of dat supporters van Ajax “Joden” zeggen of dat Ajax Jodenclub genoemd wordt, is ziekelijk. Mede omdat deze Zionisten met geen enkel woord reppen over de sleutelrol die Zionisten en Zionistische organisaties gespeeld hebben bij en tijdens de financiering van Hitler en de deportatie van de Joden uit Nederland en hun vernietiging in de verschillende concentratiekampen. Op hetzuur wordt het nog eens klip en klaar gemeld: de Zionistische Joden zijn de Nazi’s. De mensen wiens belangen in Nederland mede door Ronny Naftaniel van het CIDI behartigt worden. De Zionisten hebben Hitler betaald en hebben het antisemitisme veroorzaakt in Europa. Door de Zionisten zijn de Nederlandse Joden gedeporteerd en vernietigd. Diezelfde onsmakelijke Zionisten willen nu dat u Amsterdam geen Jodenstad noemt en dat u verder voorts alleen het woord “Jood” of “Joden” met hun toestemming gebruikt. Amsterdam is en blijft Jodenstad nummer één. Ajax is en blijft een Jodenclub. Be proud of it you fucking Ronny Naftaniel!

0 Responses to “Mokum Jodenstad. Ajax Jodenclub”


Comments are currently closed.