Schuld van mr. Joris Demmink

Die Joris Micha Kat van Klokkenluideronline.nl zit ook een beetje in een psychose in verband met de NWO en Secretaris Generaal van justitie Joris Demmink, dat hij bij Joris Demmink de ‘smoking gun’ niet ziet. Joris Demmink is lid van de VVD en heeft in dier voege mede schuld aan de oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat in Irak die hij bovendien gezien zijn ambt vanzelfsprekend voor het terroristische kabinet Balkenende juridisch begeleid heeft. Ook het door Demmink begeleide internet filter doet vermoeden dat Joris Demmink met zijn werk andere belangen behartigt dan rechtmatige belangen. Verder lijkt elk ander in het oogspringend dossier waarbij Demmink betrokken is tot hysterische juristen te leiden. Meester Joris Demmink de secretaris generaal van justitie waar Micha Kat van klokkeluideronline obsessief op gefocust is, neemt ook deel aan internationale misdrijven. Demmink daarvoor vervolgen is meer opportuun in verband met de belangen die Micha Kat zegt te behartigen dan hem strafrechtelijk zijn deelname aan kindermisbruik ten laste te leggen. Op het misdrijf genocide staat levenslang voor Joris Demmink. Voorts ontbreekt de verjaringstermijn.

1 Response to “Schuld van mr. Joris Demmink”


Comments are currently closed.