Zionisten schuldigen Jodenvervolging

Die Davidster is geen Joods teken De hypocriete oorlogsmisdadigers, terroristen en genocidale moordenaars van de PVV en Gerrit Zalm en wegkijker Els Borst willen dat Nederland excuses aanbied voor de “passieve houding” van de Nederlandse regering in ballingschap ten aanzien van de Jodenvervolging in de Tweede Wereldoorlog. Uiteraard de actieve houding bij en tijdens de recente genocide op Islamieten in Irak negerend want er is tenslotte niks geleerd. Ook wordt de schuld van de Zionisten aan de Jodenvervolging niet benoemd. Op hetzuur staan alle feiten meer dan helder uit de doeken gedaan, en dat wil Zionist Naftaniel niet dus daarom organiseert hij een razzia tegen hetzuur. De Zionisten wilde al sinds 1897 dat de Joden uit Europa verdreven werden ten behoeve van de kolonisatie van Palestina. De Zionisten betaalde Hitler. De Zionisten bouwde samen met de SS het concentratiekamp Auschwitz. De Zionisten logen de vergassing van zes miljoen Joden, allemaal in vereniging met de Amerikaanse vrienden en de Moffen. De Zionisten wilde het dus daarom deed iedereen mee. Van hoger Zionistische hand is de Jodenvervolging ingang gezet en wordt de schuld van de Zionisten aan het zicht ontrokken. Die honderdtien duizend Joden die uit Nederland gedeporteerd zijn hebben hun lot in de aller aller aller eerste plaats aan de Zionisten te danken en niet aan de slappe houding van de Nederlandse regering in ballingschap. Wie de Zionisten zegt, zegt de staat Israël. De staat Israël is dus schuldig aan de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, toen ook Judea genoemd als staat zonder land: de bestuurlijke lichamen van de Zionistische wereldbeweging met het Joodse kapitaal en geheime diensten en militaire macht.

Instant update de Zionisten moorden en roven gewoon door in Palestina zoals iedereen weet en weer zegt niemand er iets van.

1 Response to “Zionisten schuldigen Jodenvervolging”


Comments are currently closed.