Euthanasie op Zionisme

Weg met Zionisme Niet valt te begrijpen dat de ‘so called’ Joden van Nederland het Zionisme nog niet geëuthaniseerd hebben. Het is een onweerlegbaar feit dat de Zionisten dé veroorzakers zijn van het moderne antisemitisme. De Zionisten schrijven het zelf in de eigen literatuur dus het is waar. Ook hebben de Zionisten de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust betaald. En zij liegen over het succes van hun Holocaust. Er zijn geen zes miljoen Joden vergast bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het wordt nooit vertelt dat Auschwitz een Zionistische agrarisch modelkamp was van waaruit Joden het door de Duisters bezette Rusland zouden koloniseren en waar Russische vijandige strijders geëxecuteerd zouden worden. De gaskamers die gebouwd zijn waren in Auschwitz waren lijkhuizen bij crematoria die kort na oplevering onklaar zijn geraakt. De mensen die dit allemaal verzorgd hebben zijn Zionisten. Zij zijn daarmee officieel begonnen bij en tijdens het Eerste Zionistische Congres te Basel 29-31 augustus 1897 toen zij als niet gekozen vertegenwoordigers van alle Joden de algemene mensenrechten voor alle Joden afwezen en hen vervloekte bedelaars noemde. Ook de idee van de deportatie per trein is van Zionisten. De Zionisten die aan de basis staan van de Holocaust waren tegen democratie, tegen vrije meningsuiting, dankbaar voor slavernij en waren de eersten in Duitsland met het dragen van bruinhemden, De Zionisten waren en zijn de Nazistische trendsetters. Bizar dat Ronny Naftaniel nog een vrij man is. Als er iemand het werken onmogelijk gemaakt hoort te worden is dat de Zionisten.

1 Response to “Euthanasie op Zionisme”


Comments are currently closed.