Hitler was Jood!

JOODSE BRONNEN TONEN AAN DAT DE NAAM HITLER BEWIJST DAT HITLER JOOD OF VAN JOODSE AFKOMST WAS. DE FAMILIE HITLER KOMT VOLGENS BRONNEN IN DE JOODSE MEDIA VAN 01 JUNI 1933 OORSPRONKELIJK UIT DE PLAATS PLANNAU IN BOHEMIA. VOLGENS DEZELFDE BRONNEN IN DE JOODSE MEDIA WIJST ONDERZOEK UIT DAT IEDEREEN DIE HITLER HEET, JOOD IS, OF AFSTAMT VAN DE JODEN.

Sluitend bewijs

Óók de database van Yad Vashem toont aan dat de naam Hitler Joods is. Deze bronnen onderschrijven weer eens de opinie op hetzuur.nl dat burgers minder dan de halve waarheid verteld wordt over WOII en de Holocaust. Feitelijk was Hitler Asjkenazim, omdat zijn familie uit Bohemia komt. Het Oosten. Daarom ook dat Hitler Nazi genoemd is. De Joden, de échte Israëlieten, die waarachtig geworteld zijn in Palestina in de tijd van profeet Jezus Christus, komen uit Zuid Europa. Ronny Naftaniel, Centrum Informatie Documentatie Israël, Stichting Anne Frank, Uri Rosenthal, het Meldpunt Discriminatie Internet, faciliteren ‘post-war’ beleid en strategie van de Nazi’s. De Zionisten zijn WOII begonnen en hebben de Joden naar de kampen gedragen als onderdeel van de Heilige Zionitische Zaak.

5 Responses to “Hitler was Jood!”


 • Hitler een Joodse naam? En de naam Schickelgruber ook Joods? Als het in de database van Yad Vashem staat kan het tegendeel het geval zijn.

 • Amerikaanse ontdekt haar Joodse roots:

  1h: Bill the Fascist Jewish Leaper?
  I’m intrigued by references in articles about the British far right to Bill Leaper, full name William J Leaper, who in the nineteen thirties, was a member of Oswald Mosley’s Blackshirts, the British Union of Fascists.

  It is stated that Bill Leaper was a journalist and editor of the party paper: “The Blackshirt”. It is also stated that he was Jewish. Although this seems bizarre, the BUF originally modeled itself on Franco’s party in Spain, which was not overtly anti-semitic. The BUF only followed Hitler’s nazis, in adopting anti-semitism as a policy, a few years later. Bill Leaper left the BUF in 1935.

  I’ve also come across a reference to Bill Leaper having been a member of the ILP (The Independent Labour Party) before he joined the BUF. But, I’ve not been able to find anything more about him.

  As I state in chapter 1a, I’ve come across versions of my surname in several northern European countries, but I’ve never come across Leaper as a Jewish name.

  The only source of information that Bill was Jewish, appears to be other members of the BUF. I wonder whether, when he fell out with his fascist chums, they simply accused him of being Jewish as a form of abuse.

  Bill doesn’t appear in my family tree, but I’d like to know more about him.
  http://janesroots.shawwebspace.ca/pages/view/1h___bill_the_fascist_jewish_lea/

 • O nee, ze woont in Londen.

Comments are currently closed.