Jedem das seine

Ieder het zijne Dat Ronny Naftaniel voort blijft gaan met zijn liegen en bedriegen en oplichten terwijl hij meer dan eens op de feiten gewezen is bewijst zijn opzet tot bedrog. Op de site van het CIDI waar leugenaar Naftaniel directeur van is staat een CIDI verslag van de commotie rond het Buchenwald hek te Zandvoort waarvan de opdrachtgever onder druk van CIDI-terreur besloten heeft het niet te plaatsen. Even een pakkend citaat van de site van het CIDI:

CIDI liet al eerder weten dat Zandvoort in de Tweede Wereldoorlog een slechte reputatie had waar het Joden betreft. Het had het grootste percentage NSB’ers van heel Nederland. Toen er aan het begin van de oorlog een SS-eenheid gelegerd werd, werd het een van de eerste plaatsen waar anti-Joodse regels werden ingesteld

Hetzuur liet al eerder weten dat het CIDI een slechte reputatie heeft waar het de feiten betreft. Met geen woord rept het CIDI over de Joodse leden van de NSB. Niemand heeft het daar ooit over. Of over de 150.000 Joden in het leger van Hitler. Of over de Joodse roots van Hitler. In ieder geval Ronny Naftaniel zwijgt daarover als het graf terwijl hij best weet dat Hitler een bijzondere Joodse naam is. Wat echter veul erger is, is dat het CIDI niemand vertelt dat Hitler en zijn SS -en dus de SS-eenheid die in Zandvoort gelegerd was- betaald is door de Zionisten om het leven van de Joden in Europa zuur te maken. Ook Buchenwald was door deze Zionisten betaald, alleen de gemene huichelaar die Ronny Naftaniel is zwijgt over dat detail van de geschiedenis wat net het verschil maakt.

Voorts vindt het CIDI het relevant om het oorlogsverleden van de grootvader van de opdrachtgever van het Buchenwald hek op te dissen. Deze zou lid zijn geweest van de NSB en na de oorlog veroordeeld zijn. Lekker belangrijk. Ronny Naftaniel vertelt niet dat de betalers van Hitler en Auschwitz en dus Buchenwald de rijkste Joden op aarde waren die de oorlog gefinancierd hebben om de gewone Joden te verdrukken zodat ze verse emigranten zouden zijn voor de Zionistische kolonisatie van Palestina. Niet alleen de gelaatsuitdrukking van Ronny Naftaniel is die van een pathelogische leugenaar. De eerste Bruinhemden in Duitsland waren de Joden van Betar, Ronny Naftaniel vertelt dat niet.

De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust kent een accent verschil wat net uitmaakt of Ronny Naftaniel een wederrechtelijk (nazi) klootzakje is of niet. De schuld van de Zionisten aan Buchenwald is dermate dat Ronny Naftaniel zijn ogen uit zijn hoofd heeft te schamen voor zijn hetze tegen Jack Bakker, opdrachtgever van het zogeheten Buchenwaldhek in de gemeente Zandvoort. Ronny Naftaniel wordt zijn gedrag niet in dank afgenomen, hem zal rechtens het leven zuur gemaakt worden. Jedem das seine.

0 Responses to “Jedem das seine”


Comments are currently closed.