Willem Aantjes tóch fout

Fout want CDA is fout Dat Willem Aantjes nu tóch fout én een genocidale oorlogmisdadiger blijkt te zijn had iedereen natuurlijk wel gedacht die het Nieuwsblad van het Noorden op 6 november 1978 gelezen had met het bericht dat de mede-oprichter van het CDA bewaker in Port Natal en bij de Waffen-SS in vreemde krijgsdienst was geweest. De oorlog zonder adequaat volkenrechtelijk mandaat in Irak en het verdere door het CDA gesteunde extreem terroristisch en genocidale geweld van westerse coalitie troepen in Islamitische landen kan Willem Aantjes vanzelfsprekend niet ontgaan zijn. Hij heeft ervan geweten want het rapport van de Commissie Davids is in alle media gepubliseerd, en toch is Aantjes nog altijd lid van zijn cluppie. Over toen Aantjes nog gewoon bij de SS zat had Aantjes allemaal excussen en smoezen dat hij gevangen was geweest in Port Natal en dat hij zich om aan verplichte tewerkstelling te onttrekken in september 1944 in Duitsland aangemeld had bij de Germaansche SS; waarna hij door het SS-Hauptamt gemobiliseerd werd teneinde ingedeeld te worden bij de Landstorm Nederland (een onderdeel van de Waffen-SS), in plaats te worden opgeleid voor politiediensten op het landgoed Avegoor bij Ellecom. Willem Aantjes is zijn SS-verleden vergeven blijkens zijn regelmatige verschijning in de media als lid van het CDA wat anno 2012 de leiding heeft over het Nederlandse deel van de kruisvaart met moderne middelen die het wereldchristendom voert tegen de Islam. Het bloed kruipt bij Aantjes kennelijk tóch waar het niet gaan kan. Bij en tijdens één van de recente CDA congressen zei aantjes bij het binnen treden van de congreszaal tegen buiten demonstrende burgers: “ik heb een goed hart’. Goed rot zal hij bedoelen.

2 Responses to “Willem Aantjes tóch fout”


 • Washington’s Ministry of Truth
  Silencing the Critics
  In 2010 the FBI invaded the homes of peace activists in several states and seized personal possessions in what the FBI–the lead orchestrator of fake “terrorist plots”–called an investigation of “activities concerning the material support of terrorism.”

  Remember also the reports of Serbian atrocities in Kosovo that Washington and Germany used to justify NATO and US bombing of Serbian civilians, including the Chinese consulate, dismissed as another collateral damage. Now 13 years later, a prominent German TV program has revealed that the photographs that ignited the atrocity campaign were grossly misrepresented and were not photographs of atrocities committed by Serbs, but of Albanian separatists killed in a firefight between armed Albanians and Serbians. Serbian casualties were not shown.

  The problem that truth faces is that the western media continually lies. On the rare instances when the lies are corrected, it is always long after the event and, therefore, the crimes enabled by the media have been accomplished.
  http://www.counterpunch.org/2012/02/22/silencing-the-critics/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=silencing-the-critics

 • Dénk Áls die Écht dienst geweigerd hád hij Zéker in dié jaren gefusileerd zou zijn. Zélfs geallieerden Durfden niét Dienst te weigeren ándérs wás dáár nóg hét schuld & scháámte offensief tegen heel dé Familié Lévensláng en óók in USA. Daar bij Is hij JOODS Minsténs Heel Veel. Nu wás Duitsland mét WW1 Tóch al geheel in joodse hand DÚS Zal hij dé Vis IN Hét Water gewéést zijn.

  Vánwége zijn gebóorte en verblijfplaatsen Wéllicht één dér miljoénen communistische óórlogsmisdadigers Die in Nederland huis gehouden hébben.Gebruikelijk wás om dán Dé Namen te roven van Dóor hén áf gesláchtte Gezinnen en gelijk Hún Huizen en Bezittingen en Álles Jongér dán 12 Jáár té roven.Chekábéésten wérden ze Wèl genoemd!

  nl.wikipedia.org/wiki/Willem_Aantjes

Comments are currently closed.