Doodstraf voor John de Mol

Johnny de Zelfkicker “Wat gij niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet”. Een ouderwets gezegde. John de Mol, de mediamagnaat, vindt dat pedomonster Robert Mikelsons de doodstraf verdient. “De doodstraf zou opzich wel ingevoerd mogen worden voor dit soort mensen”, zei hij in het RTL-programma Dit Was Het Nieuws. De 28-jarige Mikelsons is hoofdverdachte in de Amsterdamse zedenzaak bij kinderdagverblijf ‘t Hofnarretje. Hij heeft bekend dat hij 87 zeer jonge kinderen misbruikte.

John de Mol is mediamagnaat waarvan algemeen bekend is dat hij financier is van Rita Verdonk die deelnemer is aan de oorlog zonder adequaat volkenrechtenlijkmandaat in Irak, wat de dood van anderhalf miljoen mensen en de totale verwoesting van het land tot gevolg heeft gehad. Door de aard van de gebruikte munitie worden in grote gebieden van Irak geen gezond kind meer geboren. Mikelsons verkracht 87 zeer jonge kinderen voor eigen genoegen. John de Mol financiert massamoordenaars, oorlogsmisdadigers en Auschwitz 2.0; en vind zichzelf een hele pik. De doodstraf voor dit soort mensen is meer voor de hand liggend.

Update Ook de zus is fout.

Update twee meer slecht nieuws voor John de Mol

4 Responses to “Doodstraf voor John de Mol”


Comments are currently closed.