‘Hamas, Hamas, Jews to the gas’

Het gas is betaald door Zionisten Het gekrakeel over en van “Hamas, Hamas, Hamas, Joden aan het Gas”, is de schuld van de Zionisten. De Zionisten willen thans reeds officieel sinds augustus 1897 dat Europa en de rest van de wereld ontaard in anti-Joodse tendensen opdat het Jodendom en de Joden kapot gaan bij en tijdens de alles vernietigende Slag van Meggido die voor aanstaande winter geagendeerd staat in de profetische agenda van grote en kleine satan: de Christenheid en het Zionisme: Amerika en Israël. Van gedoogsteun voorzien door Europese bondgenoten die ook bereidwillig de massaslachtingen van de legers der ‘Coalition of the Willing’ in Islamitische landen van ondersteunde besluitvorming voorzien. De Joden zijn door de Zionisten vergast. Dat wordt Kabbalistisch als brandoffer gezien, naar voorbeeld van de Bijbel. De Zionisten hebben de antisemieten ingeschakeld om het opruimwerk te leveren. De antisemieten, de Nazi’s en Göring en de rest met Hitler en de Moffen en zo, zijn betaald door de Zionisten om Europe ‘Juden rein’ te maken. Het beschuldigende vingertje van de Zionisten naar Ajax en de supporters van Ajax in verband met leuzen over Joden is eigenlijk totaal hufterig. Als Joden ergens angst voor hebben is dat voor het Zionisme. De vermeende antisemitische leuzen bij en tijdens voetbalwedstrijden, en het antisemitisme in verband met de vermeende schuld van de Joden aan de moord op Jezus Christus, de profeet van de Islam die feitelijk niet gestorven is bij en tijdens de schijnvertoning die zijn executie was, is minder bedreigend voor Joden dan het virulent antisemitische karakter van het Zionisme.

De Nazi’s waren fout, de Zionisten zijn fouter. De Zionisten zijn de radicale idioten die het gedachtegoed der Nazi’s van fundament, uitvoerende motivatie en geld voorzien hebben; tientallen miljoenen tegelijk hebben de Zionisten in Hitler en de Nazibeweging en Auschwitz geïnvesteerd. Met als doel over de rug van iedereen Israël gesticht te krijgen en tijdig alle Joden in het wereld getto te hebben als verse brandstof voor het volgend offer op weg naar wereldheerschappij. Daarvan gaan mensen vanzelf “Hamas Hamams Hamas Joden aan het gas roepen”. Of als aangezette medeplichtigheid aan het hufterige gedrag der Zionisten, of ter rechtmatige zelfverdediging en/of het anderszins rechtsmatig uitdrukken van het Zionisme. Islam is een geloof; Zionisme is een ideologie van oud slavendrijvers die door de Franse Revolutie en het ‘contract social’ en de algemene mensenrechtten macht zagen verdampen. Het Zionisme dient direct en rechtstreeks het persoonlijke kapitalistische belang van de verjoodste Rothschild Bankiers en de bijpassende hielenlikkers, die, zoals het er zich naar laat aanzien, voorts, in alle redelijkheid, tevens, verdacht worden kunnen, van, betrokkenheid bij de aanslagen op Amerikaans grondgebied 11 september 2001. Geruchten op Internet dat de Zionisten aan de basis staan van groots internationaal terrorisme waaronder tevens begrepen de Holocaust en ruzie met Hamas, zijn redelijke vermoedens van schuld aan ernstige maatschappij ontwrichtende geweldsmisdrijven.

1 Response to “‘Hamas, Hamas, Jews to the gas’”


Comments are currently closed.