Oorlog met BREIN

Boef Dat het niet alleen oorlog is met Zion en Wilders, zal de meeste lezers van HetZuurNL niet ontgaan zijn. Er is ook oorlog met BREIN. BREIN liegt dat het barst over The Pirate Bay en Megaupload en de auteurswet. BREIN misleidt rechters en dwingt vonnissen af met bedrog. BREIN sluit internet af zodat de abonnees van XSALL en Ziggo alleen nog bij de leden van BREIN kopen. BREIN monopoliseert de vrije markt van distributie van bestanden voor de leden van BREIN. BREIN monopoliseert ook de markt van makers én artiesten voor de leden van BREIN. En BREIN beschadigt de auteursrechtelijke instrumenten voor openbaar maken en verveelvoudigen van makers en artiesten die niet lid zijn van de stallen van de leden van BREIN. BREIN doet heel veel meer wat niet mag, en die juristen van XS4ALL en Ziggo maar ploeteren. BREIN is zélfs de Nederlandse ‘core’ van een internationaal opereren crimineel netwerk wat het oogmerk bezit met auteursrechtfraude iedereen op internet oneerlijke concurrentie te leveren. Tim Kuik gaat juridisch voor paal als ordinaire crimineel.

0 Responses to “Oorlog met BREIN”


Comments are currently closed.