Zionisten moordenaars Anne Frank

Vermoord door Zionisten De terroristen van de Anne Frank Stichting vinden het anti-Joods wanneer de waarachtige feiten over de moord op Anne Frank aan het licht worden gebracht. Iedereen weet van Anne Frank, dat ze in het Achterhuis zat, verraden is en bijna aan het eind van de oorlog alsnog is weggevoerd en vermoord in Auschwitz. De Anne Frank Stichting is er om de leugens over deze brutale moord op Anne Frank in stand te houden. Mede door de Nazi-propaganda van de Anne Frank Stichting denkt iedereen dat de Moffen de hoofdschuldigen zijn aan de moord op Anne Frank en weet niemand dat de Zionisten al sinds 1897 het veroorzaken van antisemitisme en/of anderszins stimuleren van hetzes tegen Joden als fundament hebben voor beleid en strategie in verband met de Heilige Zionistische Zaak.

De Anne Frank Stichting koestert het Dagboek van Anne Frank en vergeet opportunistisch het publiek te onderwijzen over de Dagboeken van Zionistenleider Theodore Herzl die zelf zegt dat hij de uitvinder is van de Totaaloplossing van het Jodenvraagstuk. Ook schrijft Zionistenleider Herzl in zijn dagboeken dat het leed der Joden in Europa erger moest worden om Joodse rijkdommen te liquideren. Dit is een willekeurig citaat van Zionisten leider Herzl wat de Anne Frank Stichting als onderwijzende organisatie nooit iemand onderwijst:

It is essential that the sufferings of Jews.. . become worse. . . this will assist in realization of our plans. . .I have an excellent idea. . . I shall induce anti-Semites to liquidate Jewish wealth. . . The anti-Semites will assist us thereby in that they will strengthen the persecution and oppression of Jews. The anti-Semites shall be our best friends

De Zionisten werkte diepgaand samen met de Nationaal Socialisten en waren de hoofd sponsors van Adolf Hitler, juist om de Joden collectief en individueel te deporteren naar Palestina. Al tot ver terug in de geschiedenis beheerde Zionisten Joodse getto’s als echte Nazi-beulen. Lange tijd onder leiding van de Jewish Colonization Association. Nu hebben de Zionisten Israël gesticht als wereld getto voor de Joden. De Anne Frank Stichting liegt de geschiedenis om de Heilige Zionistische Zaak te dienen en de Joden compleet voor lul te zetten.

1 Response to “Zionisten moordenaars Anne Frank”


Comments are currently closed.